cover

Zárt ajánlatszám kezelés - Biztosítás

Zárt ajánlatszám kezelés - Biztosítás
Referenciáink
Zárt ajánlatszám kezelés - Biztosítás

Biztosító ügyfelünk célja, hogy az ajánlatainak zárt életútja biztosítva legyen rendszerein belül. Ez azt jelenti, hogy minden ajánlattal kapcsolatban lekövethető legyen, hogy milyen státuszból érkezett, milyen státuszban van és mi a következő lépés vele kapcsolatban. Ennek a célnak az elérése érdekében az elektronikus ajánlatszám útját kell zárttá tenni az ajánlatkészítő rendszerek, valamint a KSO (Központi Sorszám Osztó) és a Szigony rendszerek között.

A Mortoff az ezt megelőző projekt keretein belül felmérte az ajánlatadás szempontjában érintett folyamatokat és rendszereket, valamint rendszerezte a felmerült igényeket prioritás szempontjából. A folyamatok mellé folyamatábrák, az integration flow-k mentén pedig szekvencia diagrammok készültek. Ezen felül egy high level architektúra terv mutatja be a rendszereket az integráció szempontjából.

A projekt célja, hogy az előző projekt eredményeire támaszkodva, az ott összegyűlt igényeket pontosítva, elkészüljenek azok a tervek, melyek alapján elindulhat a fejlesztés. A részletes, megvalósításra vonatkozó terveket azon rendszerek esetén készítettük el, melyekkel kapcsolatban a Mortoff-nak érdemi megvalósítási kompetenciája van. Az összes többi rendszer esetében a tervezést, a követelmények meghatározásáig, folyamatok és high level rendszerintegráció meghatározásának szintjéig vittük el. A részletes, megvalósításra koncentráló tervezés ezen rendszerek esetében a rendszerhez köthető beszállítók feladata volt.

A következő rendszerek esetén készültek el a megvalósításra vonatkozó tervek és az implementáció.

  • Szigony, kivéve a MessageBroker részt
  • KSO, tárolt eljárások része
  • Ajánlatmenedzser
  • Partner Portál

 

Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre
Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre

Dr. Kocsis Imrével, a BME blockchain labor vezetőjével a hazai blokklánchelyzetről beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.