cover

Megoldásaink

Megoldásaink
Szolgáltatásaink
Megoldásaink

Cégünk több mint másfél évtizedes története alatt mindig igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni az egyéni megoldásokra. Törekedtünk rá, hogy ügyfeleink saját, akár speciális igényeinek megoldásával járulhassunk hozzá a sikerhez. Napjainkban is számos kihívással sikerült megbirkóznunk, így hatékony segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek, legyen az egyéni igény, saját fejlesztés, vagy akár harmadik féltől származó, testre szabható lehetőség.

E variációink széles skálája teszi lehetővé az akár nagy mennyiségű adatok vizuális megjelenítését, illetve a részfolyamatok vagy tesztelések automatizálását egyaránt.

RPA - Robotic Process Automation

A vállalati munkafolyamatban számos olyan egyszerű ám fontos feladat lehet, ami nemcsak a munkaerőt és az időt veszi el a fontosabb feladatoktól, de még költséges is. A felesleges munka által felemésztett idő és pénz kiváltható a Robotic Process Automation (RPA) megoldással. Az RPA egy olyan innovatív technológia, mely biztosítja az ismétlődő, szabályalapú és tetszőleges összeállítású üzleti folyamatok vagy feladatok szoftverrobotok általi automatizálását. E technológia lényege abban rejlik, hogy szoftverrobotok hajtják végre a korábban emberek által végzett feladatokat, amely a folyamat felgyorsulása mellett, nagyobb hatásfokkal biztosítja az eredményességet. A robot tulajdonképpen egy „virtuális kolléga”, mely használja a meglévő rendszereket és automatikusan hajtja végre a már korábban meghatározott feladatokat.

Tovább az RPA oldalára

Process Automation - Üzleti folyamatok optimalizálása és automatizálása

A vállalat hatékonyságát jelentősen csökkenthetik a nem áttekinthető és követhetetlen üzleti folyamatok. Ilyen esetekben válik szükségessé egy automatizált workflow rendszer bevezetése, melynek segítségével optimalizálható a dokumentumkezelés, valamint transzparenssé és könnyen követhetővé válnak a kapcsolódó munkafolyamatok.​ Az Oriana Low-code platform, mint BPM (Business Process/Workflow Management) eszköz, lehetővé teszi a teljesen digitalizált, optimalizált működést. Az eszköz célja a vállalati folyamatok támogatása, ellenőrizhetővé és költséghatékonnyá tétele azok automatizálásával. 

Tovább a Process Automation oldalra

Testify - tesztautomatizálás könnyedén

A Mortoff saját fejlesztésű tesztautomatizáló alkalmazásával könnyedén, minden szakértelem nélkül tesztelhetők a webes és mobilfelületek. Gyorsan telepíthető, használata pedig rendkívül egyszerű. A Testify egy olyan szoftveres alkalmazás, amelynek segítségével technikai tudás nélkül is lehet teszteket létrehozni és futtatni. Tulajdonképpen nem más, mint egy tesztautomatizáló alkalmazás, amit a tesztelő szakemberek és az üzleti elemzők önállóan, komoly technikai betanulás nélkül tudnak használni. Ez a szoftver kiváló a webes, illetve a mobilfelületek tesztelésére, valamint a teszt eredményeinek megosztására.

Tovább a Testify oldalára

REACH

A REACH központi adatgyűjtő, adattároló- és feldolgozó rendszer, az Ipar 4.0 és az Okos Gyár technológiai platformja. A REACH-platform különböző forrásokból begyűjtött, hatalmas mennyiségű adat hatékony elemzésével képes segítséget nyújtani az ipar bármely szegmensébe, legyen szó akár a teljesítmény és a hatékonyság növeléséről, az energia-felhasználás csökkentéséről, bizonyos események előrejelzéséről, vagy bármi másról. Adatforrásként szolgálhatnak a szenzorok, PLC-k, humán adatbevitel vagy a különböző rendszerek, mint amilyenek a MES/SCADA/ERP is.

Tovább a REACH oldalára

mSigno - A Mortoff biometrikus aláírás megoldása

Az mSigno megoldás célja bármilyen papír alapú dokumentum (pl. szerződések, ajánlatok, jegyzőkönyvek) kiváltása költséghatékony, hiteles biometrikus/digitális aláírással. A megszokott azonosítási forma új, elektronikus technológiai lehetőségekkel kibővítve teszi lehetővé a biztonságos és időtálló felhasználást. Innovatív mSigno megoldásunk jól illeszthető a különböző vállalati IT architektúrához.

Tovább az mSigno oldalára

MITRAS - Indoor Tracking System prototípusának kifejlesztése és piacra vitele

Cégünk pályázaton 122 049 560 forint uniós támogatást nyert el a „Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program” (lsd. GIN OP) keretén belül a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” címén (GINOP-2.1.7-15). Ezzel pályázati összeggel lehetőségünk nyílt célunk megvalósítására, egy olyan új termék prototípusának létrehozása, amely a fizikai valóság digitális leképezésére szolgál. Dióhéjban az Indoor Tracking System lényege: egy fizikailag behatárolt területen megtalálható, különböző eszközök (pl. robotok) és emberek nyomonkövetése, valamint a nyomonkövetéshez kapcsolódó alkalmazások megvalósítása.

Tovább a MITRAS oldalára

                 

Kapcsolódó Cikkek

0
Munkatárs
0
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.