cover

Adattárház alapú Riporting rendszer - Hitelintézet

Adattárház alapú Riporting rendszer - Hitelintézet
Referenciáink
Adattárház alapú Riporting rendszer - Hitelintézet

Hitelintézet számára készítettünk olyan adattárházi megoldást, mely az ügyfél központi operatív rendszereinek adatait integrálja egy adatbázis platformra, nem csak történetiség-kezelt, múltbeli elemzéseket lehetővé tevő adattárolással (mely a forrás rendszerekben nem, vagy csak részben érhető el), hanem üzleti célú adatpiacok, aggregátumok, transzformációk elvégzésével.

Az elkészült és folyamatosan karbantartott adattárházra az üzleti területek számára riportkészítést biztosító BI eszközt vezettünk be, mellyel számos rendszeres (heti-havi) standard jelentés került lefejlesztésre, de egyúttal több terület a napi operatív munkájába is beépítette az adattárházra épülő, BI eszközből elérhető riportokat, és az ad-hoc riportfejlesztést is elsajátították.

Mind az adattárházi, mind a riporting megoldást az ügyfélnél folyamatosan támogatjuk, továbbfejlesztjük a felmerülő fejlesztési, bővítési igények mentén.

MES és termeléstervezés
MES és termeléstervezés

Gados Dániellel, a Danubisoft CEO-jával A-Z-ig kiveséztük a MES-rendszerek és a termeléstervezés témáját.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.