cover

Tesztelés

Tesztelés
Szolgáltatásaink
Tesztelés

Képzett szakembereink rendelkeznek a teszteszközök széles körű ismeretével, ellenőrzik a fejlesztési folyamat végeredményét, agilisan a projekthez igazítják a tesztelési módszereket, azonnal alkalmazható komplett megoldást szállítanak. Megbízható, stabil eredmények, tökéletesen működő, ellenőrzött rendszerek – ezt kínálja a Mortoff.​

Minőségvezérelt tesztelés

Egyszerű és szimpla tény, hogy a szoftver makulátlan működése és annak minőségbiztosítása elengedhetetlen az arra épített rendszerek stabil, zökkenőmentes működésében. A hibák kizárásának érdekében érdemes mindenre kiterjedő tesztelési projekteket indítani, amire egy vállalatnak nem feltétlenül állhat a rendelkezésére erőforrás. Cégünk nemcsak szoftverfejlesztésben, de a tesztprojektek levezetésében is támogatást nyújt. A piacon jelen lévő trendek figyelembevételével, új, innovatív módszerek használatával, tapasztalt szakembereinkkel, valamint, de abszolút nem utolsó sorban az ügyfeleink, megrendelőink elvárásainak, igényeinek feltérképezésével tökéletes, a helyzetre optimalizált megoldással tudunk szolgálni.

Tesztelési metodikánk megkérdőjelezhetetlenül minőségvezérelt. Olyan projektekhez ajánljuk, ahol nélkülözhetetlenül fontos a precíz, mindent átfogó eredményesség és hatékonyság.

Magasan képzett szakemberek, egyedi megoldások

A Mortoff tesztszolgáltatása egy magas szinten menedzselt Teszt Poollal garantálja a mindenki számára kielégítő végeredményt. Cégünk olyan kiválóan képzett csapatokkal dolgozik, amelyek képesek gyorsan és minőségében is relevánsan reagálni az ügyfelek tesztelési igényeire. A tesztmenedzserek által irányított szakembereinkkel célunk egy olyan nemzetközileg is elismert szakmai műhely létrehozása, amely egyedi megoldásokkal, rugalmasan szolgálja ki a területet és a megnövekedett erőforrásigényeket.

Ezekkel a csapatokkal a Mortoff azonnal alkalmazható megoldásokat, rugalmas erőforrás-allokációt, mérhető eredményeket, követhető folyamatokat ajánl minden ügyfelének a következő szolgáltatások formájában:

  • rendszerbevezetési projektekben teljes körű tesztelés,
  • automatizált tesztelés,
  • tesztelői kompetencia kihelyezése,
  • teljesítménytesztek,
  • tesztaudit.

A Tesztelés

A tesztszolgáltatásba foglalt folyamatsort a könnyebb érthetőség kedvéért elvégzési sorrendben kettő nagyobb szegmensre bontottuk. Ezek a következők:

  • Manuális tesztelés

A manuális tesztelés alatt tapasztalt kollégáink a teszteket, mint ahogy a neve is mutatja, manuálisan végzik. Ez a metódus kizár minden automatizáló megoldást, eszközt. Leegyszerűsítve: a teszteseteket „kézzel” hajtják végre, és úgy vizsgálják meg az eredményeket.

  • Tesztautomatizálás

A tesztelési folyamat teljes automatizálását mindenképpen meg kell, hogy előzze a manuális metódus. Ezt a folyamatot szoftverek végzik. Egyik nagy előnye, hogy költséget, időt és emberi erőforrást takaríthatunk meg a módszerrel. Szakembereink természetesen segítenek felállítani az ehhez szükséges körülményeket, valamint felügyelik és végre is hajtják azt.

Ezt a két folyamatot öleli fel egy harmadik, háttérben futó folyamat, melyet tesztmenedzsmentnek nevezünk. A tesztelés tervezésétől a kivitelezésen át a jelentések megírásáig ez a menedzsment követi a lépéseket, valamint tájékoztatást ad róluk és az eredményekről a megrendelőnek. A Mortoff szakemberei a tesztelés során igyekeznek szorosan együttműködni a vállalat munkatársaival, segíteni a teszteléssel kapcsolatos munkájukat.

Ha teszt, akkor Mortoff?

Határozottan. Tesztelési módszertanunkat a projekthez igazítjuk, cégünk megbízható, stabil lábakon álló partner. Megoldásaink nagyvállalati környezetben is bizonyítottak, hozzáállásunk technológia-független. Szakembereink a közép-európai szakértői bázis legjobbjai, akik testközelből ismerik azokat az eszközöket és megoldásokat, amelyek segítenek önnek még biztosabbá, hatékonyabbá tenni a vállalatát.

Kapcsolódó Cikkek

Még nincs tartalom hozzáadva!
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre
Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre

Dr. Kocsis Imrével, a BME blockchain labor vezetőjével a hazai blokklánchelyzetről beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.