cover

Tanácsadás

Tanácsadás
Szolgáltatásaink
Tanácsadás

Minden vállalat működése kihívásokkal teli, felesleges és túlkomplikált folyamatok rontják a hatékonyságot. Ezzel emberi és üzleti erőforrásokat kötve le, amiket megfelelő optimalizálás és folyamatmenedzsment által inkább az üzleti célok jobb elérésére lehet fordítani. A Mortoff ezekben a folyamatokban tud nagyon hatékony tanácsadó partner és megoldás integrátor lenni.    

Optimalizált vállalati működés

Egy nagyvállalatot működtető rendszeregyüttes gyakran nehezen átláthatóra és túl komplexre sikerül. A cég működik, a vezetők kiválóan a kezükben tartják a gyeplőket, azonban a folyamatok érezhetően nem működnek azon a hatásfokon, amikre képesek lennének. Mintha az energia egy nagyobb része elveszne az optimalizálatlan folyamatok miatt.  Ez abszolút nem meglepő, mivel egy vállalat irányítása, működtetése egy roppant figyelemmegosztó feladat, ami gazdasági, személyi és informatikai fronton is leköti a vezetők figyelmét. A sokszor nehezen átlátható struktúrák követése és karbantartása nemcsak energiát, de időt és pénzt is elvesz, egy belülről induló, erőteljesebb finomhangolás, átalakítás pedig megakaszthatja a vállalati működés folytonosság. 

Cégünk a vállalati működés továbbfejlesztésével foglalkozik, amellyel hosszútávon nemcsak pénzt takaríthat meg, de növelheti a teljesítményt és a dolgozói elégedettséget is. Ugyanis számos nemzetközi kutatás is azt bizonyítja, hogy egy utólagosan jól beállított folyamatmenedzsment átlagosan akár 30%-os költségmegtakarítást, akár 18%-os kapacitásnövekedést és 12%-os munkaerő-felszabadulást is eredményezhet. Tanácsadás-szolgáltatásunkkal, megoldásainkkal tökéletesítjük a vállalati workflowt. Olyan igényeken túlmutató megoldásokat implementálunk, amelyekkel Ön teljes mértékben kihasználja a vállalat erőforrásait.

Vállalati működés BPM-mel és CRM-mel

Cégünknél számos magasan képzett, gyakorlati tapasztalattal rendelkező kolléga dolgozik azon, hogy ügyfeleink működése a lehető leghatékonyabbá váljon. Megoldásaink eredményes, fenntartható folyamatokat garantálnak több területen. A tanácsadási szolgáltatás mellett pedig kérésre rendszerbevezetéseket is vállalunk. Legyen szó folyamatmenedzsmentről, folyamatvezérlő rendszerekről (BPM- Business Process Management), vagy ügyfélkapcsolat-kezelésről (CRM -Customer Relationship Management), a Mortoff az elérhető legkiválóbb technológiákkal és metodikákkal optimalizálja a vállalatát. De mit is nyújtunk pontosan:

  • Business Process Management

A Mortoff meggyőző szakmai háttérrel és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberei segítségével széles körű megoldásokat nyújt a BPM területén. Szolgáltatásunk lefedi a Workflow- és dokumentummenedzsment, elektronikus (biometrikus és digitális) aláírás és nem utolsó sorban a Robotic Process Automation (RPA) területeket. Szakértőink behatóan ismerik az olyan alkalmazásokat és rendszereket, mint a Care All Andoc, vagy a Nintex. Business Process Management szolgáltatásunk keretében vállalunk:

  • Workflow és Business Process Management rendszerek bevezetését, konszolidálását,
  • Lean 6 sigma eljárásalkalmazást,
  • papírmentes működés kialakítását, E-signo megoldások telepítését,
  • IT roadmap program megszervezését,
  • üzletmenet-folytonosságot, (BCP, DRP, BCM) megoldások használatát,
  • Projekt és Projekt Portfólió menedzsmentet,
  • Change Managementet.

BPM megoldásainkkal a minket választó vállalati vezetők valódi üzleti előnyhöz juthatnak mind hosszú, mint pedig rövid távon, amelynek segítségével nemcsak a vállalat jár majd jól, de az ügyfeleik is roppant elégedettek lesznek. S ha már szóba került az ügyfélbázis:

  • Customer Relationship Management

Cégünk kiváló megoldásokat kínál ügyfélkapcsolat-kezelés, azaz a CRM területén. Szerteágazó tapasztalataink lehetővé teszik, hogy első osztályú, modern, trendkövető, dobozos megoldásokat nyújtsunk a partnereink számára, és ami a legfontosabb, nem engedjük el ügyfeleink kezét, hanem folyamatosan jelen vagyunk egészen a tervezéstől a minőségbiztosításig. Szakértelmünk kiterjed az általunk kiemelt stratégiai területként kezelt cloud, azaz felhő alapú technológiákra, otthonosan mozgunk a Microsoft Dynamics CRM és a Salesforce alkalmazások használatában is.

Több mint 150 sikeres projekt és elégedett ügyfél után a Mortoff tökéletes választás a vállalat tökéletesítésére. Szakembereink nemcsak teljesítik a kéréseket, eleget tesznek a megrendelésnek, de olyan megoldásokat alkalmaznak, amelyek többet nyújtanak a vártnál.

Kapcsolódó Cikkek

0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre
Blockchain az iparban - Dr. Kocsis Imre

Dr. Kocsis Imrével, a BME blockchain labor vezetőjével a hazai blokklánchelyzetről beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.