IT megoldások közép- és nagyvállalatoknak | Mortoff IT megoldások közép- és nagyvállalatoknak | Mortoff IT megoldások közép- és nagyvállalatoknak | Mortoff
Understand. Go beyond. Deliver.

Több mint 19 éve segítjük ügyfeleinket abban, hogy magas színvonalú, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal jelenjenek meg üzleti piacaikon. Tevékenységünk a tanácsadástól a fejlesztésen és tesztelésen keresztül a teljes projektmenedzsmentig terjed. Célunk ügyfeleink támogatása a digitális átalakulásban, melyhez közel 140 fős szakértői csapatunk biztosítja a szükséges szakmai tudást.

Ezzel foglalkozunk!
Ismétlődő, manuális és jól algoritmizálható folyamatok kiváltása robotokkal.
Komplex üzleti folyamatok támogatása és automatizálása low-code platform segítségével
Gyárak beltéri mozgó egységeinek követése, analizálása és folyamatoptimalizálása.
Rólunk

Rólunk

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

A Mortoff 2002 óta dolgozik hazai és nemzetközi közép- illetve nagyvállalatokkal. Az elmúlt évtizedek alatt begyűjtött tapasztalatok, valamint a bennünket támogató kiváló, magasan képzett, hozzáértő szakembergárda lehetővé tette, hogy ne csak a hazai piacon legyen meghatározó név a Mortoff, hanem külföldön is.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy partnereink számára ne csak egy-egy szakértőt biztosítsunk, hanem - esetektől és projektektől függően - egy teljes fejlesztői csapatot. Otthonosan mozgunk az end-to-end projektek területén is. Tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésre az ötlettől a megvalósításig, kivitelezésig.
 

  • Outsourcing erőforrás gyors és hatékony biztosítására,
  • Projektmegvalósítás,
  • Nearshore a nemzetközi erőforrásigények betöltésére.

 

Iparági megoldásaink

Referenciák

Kiemelt referenciáink

A Mortoff számos területen támogatja ügyfeleit IT megoldások szállításával.

Csatlakozz a Mortoff szakértőihez!

Tehetséges munkavállalókat keresünk!

Különböző ágazatokban jelenlévő nagyvállalatok számára adattárházi-, illetve üzleti intelligencia rendszerek adatbázis hátterének fejlesztésére keresünk szakembert! Az új kolléga a Business Intelligence területen dolgozó csapatunkat fogja erősíteni.

 

Összes állás
CV feltöltés
Engedélyezett fájl formátumok: .pdf, .doc, .docx, .odt

Mortoff blog

Szakértői cikkek

Tudjon meg többet a piac újdonságairól és a Mortoff megoldásairól!

Kimenő számlakiállítás robotizálása
júl
29
2020
Kimenő számlakiállítás robotizálása

Agráriumban tevékenykedő multinacionális ügyfelünk a pénzügyi terület folyamatainak támogatására kérte az alábbi  szoftverrobotot, melynek feladata a napi számlázás támogatása adatok begyűjtésével, rendszerezésével, számlák elkészítésével és elektronikus aláírásával, illetve ügyfeleknek való kiküldésével.

Bővebben
Miért érdemes nearshore-ra váltani?
nov
13
2019
Miért érdemes nearshore-ra váltani?

A nearshore egy megbízható és rugalmas lehetőség arra, hogy számos feladatot külsős szakemberekkel végeztessünk el IT-területen is, legyen szó szoftverfejlesztésről, -tesztelésről, projekt managementről.

Bővebben

Csapattagjaink

Ismerje meg munkatársainkat!

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akiknek hozzáállása és szakmai tudása nagyban hozzájárul ügyfeleink elégedettségéhez.

 

Csapatunkról bővebben
Szőnyi András
Szőnyi András
Lang Melinda
Lang Melinda
Gyutai Gábor
Gyutai Gábor
Iván László
Iván László
Dobozi Sándor
Dobozi Sándor
Szöllősi Anita
Szöllősi Anita
Csaba József
Csaba József
Szalai Szabolcs
Szalai Szabolcs
Hegyi-Sági Adrienn
Hegyi-Sági Adrienn

Hírlevél feliratkozás

ELITE Program 2019

MORTOFF Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. - BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban projekt

A BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban c. kiemelt projekt felhívás keretében támogatott Budapesti Értéktőzsde Zrt. (továbbiakban: BÉT) Felhívása a gyors növekedési potenciállal rendelkező KKV-k nemzetközi szintű képzési programban (ELITE Program) való részvételének biztosítása érdekében.

  • Szerződött támogatás összege: 6.500.000 Ft
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 05.31.
  • Támogatás mértéke: 100%.
  • Projekt azonosító száma. KMR-BÉT-1-2019-15

Rólunk mondták ügyfeleink

Pénzügyi fejlesztési vezető

Több közös sikeres RPA projektet tudva magunk mögött kijelenthetem, hogy a Mortoff csapat rátermettsége és agilitása jelentős sikertényezőnek bizonyult az elképzeléseink megvalósításában. A szakmai tájékozottságon túl nagyon értékes készségnek bizonyult a projekt résztvevők elkötelezettsége és a mindenkinél természetessé vált vevőközpontú gondolkodás.
Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy miközben közös projektjeinket úgy vittétek végig mintha csak sajátotok lenne, egyúttal beleláthattam hogyan tudtok a nehéz feladatokon is könnyed, magabiztos, eltökélt csapatmunkával túljutni.

Szóró Bence
Pénzügyi fejlesztési vezető
Chief Technical Officer

The excellent experience I had with Mortoff in my previous position made them the first choice when assuming my new role. They always provide highly skilled teams in a nearshore model no matter if it is app development, backend architectures, or end-to-end testing.

Andreas Witt
Chief Technical Officer
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Iparon innen, irodán túl!
Iparon innen, irodán túl!

Podcastunk 3. részében Szabó Gáborral, a Microsoft gyártóipari megoldásokért felelős vezetőjével beszélgettünk gyártóipari folyamatokról, digitalizációról és még rengeteg érdekes témáról! Tarts velünk! >

Meghallgatom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.