cover

Számlakiállítás robotizálása - Mezőgazdaság

Számlakiállítás robotizálása - Mezőgazdaság
Referenciáink
Számlakiállítás robotizálása - Mezőgazdaság

Közel 10 éve foglalkozunk folyamat menedzsmenttel, emellett az elmúlt 2 évben a szoftver robotika (RPA) terén is releváns tudást építettünk ki. A használt technológia nagy előnye, hogy növeli a hatékonyságot, javít a hibaarányon, segíti a munkaerőhiány okozta erőforrás problémák megoldását így növelve a belsős kollégák és az ügyfelek elégedettségét.
Ügyfelünk a világ egyik vezető vállalata a mezőgazdasági alapanyagok gyártása, feldolgozása és kereskedelme területén, a cégcsoport 35 országban van jelen és mintegy 13000 embert foglalkoztat világszerte. A magyar egység pénzügyi részlegén jelentkező nagy mennyiségű, ismétlődő, alacsony hozzáadott értékű munkák kiváltása érdekében 2019-ben úgy határozott, hogy egyes folyamatait robotizálja és ehhez a Mortoffot választotta teljeskörű megoldásszállító partnerként.

Feladatunk röviden az volt, hogy támogassuk a napi számlázást adatok begyűjtésével és rendszerezésével, számlák elkészítésével saját ERP rendszerükben, az elkészült számlák elektronikus aláírásával, illetve az egyes ügyfeleknek való kiküldésével.
A több mint 200 lépéssel megvalósított robot teljes elkészítési ideje kb. 3 hónap volt, a naponta futó robot a cég számláinak kb 89%-át állítja ki automatikusan.

Top 5 Outsourcing trend 2022-ben
Top 5 Outsourcing trend 2022-ben

Ugyan lehetetlen pontosan megjósolni, mit hoz 2022, mi a Mortoffnál rendszereztük saját tapasztaltunkat és globális észrevételeinket, hogy bemutassuk az 5 legfontosabb outsourcing trendet, amely jövőre alakítja ezt az iparágat. >>

Katt ide!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.