cover

Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás

Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás
Referenciáink
Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás

Vezető magyarországi biztosítónál a digitális utalványozási folyamatokat kiszolgáló informatikai rendszer fejlesztése és az éles üzemeltetési feladatok támogatása. A projekt részeként a Mortoff szakértői látták el a rendszer Product Owner-i, rendszerszervezői, fejlesztői és tesztelői feladatait is.

A feladat részét képezte az utalványozási rendszer környezetét képező informatikai architektúra felmérése is (Test, Release és Prod környezetek).
A felmérésben érintett főbb elemek: utalványozási rendszer, Core biztosítástechnikai rendszerek, banki/postai kifizetések, dokumentum management, Message Broker, MiddleLayer, Process Server, címtárak, SAP, KOFAX. A társrendszerekkel közösen valósítottuk meg a fejlesztési feladatokat, illetve az éles üzemben előforduló hibák javítását. A projektek során folyamatosan építettük fel az utalványozási rendszer tudásbázisát, amelyre építve a további fejlesztések végrehajtását már könnyebben tudtuk megvalósítani.
Az első fejlesztési feladatok hagyományos, vízeséses projektek keretében kerültek megvalósításra, később áttértünk az agilis módszertanra.
Az utalványozási rendszer esetében a fejlesztés Scrum módszertan szerint valósult meg.

Meddig keresi még magát az 5G az iparban?
Meddig keresi még magát az 5G az iparban?

Az önvezető autók, drónok, AGV-k, orvosi robotok biztosan profitálni fognak az 5G terjedéséből. És az ipar? Dr. Vasvári Gábor, a T-Systems stratégiai szakértője és trendelemzője engedett nekünk izgalmas bepillantást a jövő technológiáiba.

Meghallgatom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.