cover

Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás

Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás
Referenciáink
Digitális utalványozási rendszer - Biztosítás

Vezető magyarországi biztosítónál a digitális utalványozási folyamatokat kiszolgáló informatikai rendszer fejlesztése és az éles üzemeltetési feladatok támogatása. A projekt részeként a Mortoff szakértői látták el a rendszer Product Owner-i, rendszerszervezői, fejlesztői és tesztelői feladatait is.

A feladat részét képezte az utalványozási rendszer környezetét képező informatikai architektúra felmérése is (Test, Release és Prod környezetek).
A felmérésben érintett főbb elemek: utalványozási rendszer, Core biztosítástechnikai rendszerek, banki/postai kifizetések, dokumentum management, Message Broker, MiddleLayer, Process Server, címtárak, SAP, KOFAX. A társrendszerekkel közösen valósítottuk meg a fejlesztési feladatokat, illetve az éles üzemben előforduló hibák javítását. A projektek során folyamatosan építettük fel az utalványozási rendszer tudásbázisát, amelyre építve a további fejlesztések végrehajtását már könnyebben tudtuk megvalósítani.
Az első fejlesztési feladatok hagyományos, vízeséses projektek keretében kerültek megvalósításra, később áttértünk az agilis módszertanra.
Az utalványozási rendszer esetében a fejlesztés Scrum módszertan szerint valósult meg.

Vészjelzés az ipari KKV szektornak
Vészjelzés az ipari KKV szektornak

Ebben az epizódban az világpiaci autóipari trendek magyarországi hatásait igencsak realisztikus szemüvegen keresztül vizsgáljuk meg, és végül arra a következtetésre jutunk: az ipari KKV-szektor egyetlen lehetősége az azonnali hatékonyságnövelés.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.