cover

Backoffice rendszer álláshirdető portál számára

Backoffice rendszer álláshirdető portál számára
Referenciáink
Backoffice rendszer álláshirdető portál számára

Egy álláshirdető portál számára fejlesztett backoffice rendszer, amelynek feladata az ügyfél belső folyamatainak a támogatása: partner adatok és termékek kezelése, kedvezményes ajánlatok létrehozása, álláshirdetések szerkesztése, számlázás és riport generálás.

A projekt célja az ügyfél régi rendszerének a leváltásával egy olyan komplex alkalmazás létrehozása, amely egyetlen helyen integrálja az ügyfél különböző divízióinak (sales, pénzügy) a munkafolyamatait, ezzel megteremtve egy magasabb szintű kommunikációs lehetőséget a különböző területek között.

A projekt magába foglalja a régi rendszer folyamatos támogatása mellett a rendszer technológiai megújítását is ASP.Net WebForms-ról ASP.Net MVC-re.

Mi történt eddig az Ipar 4.0 Backstage-ben?
Mi történt eddig az Ipar 4.0 Backstage-ben?

Már javában hallgathatók az Ipar 4.0 Backstage podcast első évadának epizódjai - és még közel sincs vége! A nyári szünet után izgalmas témákkal folytatjuk!

Ez történt eddig >
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.