cover

Business Intelligence

Business Intelligence
Kompetenciáink
Business Intelligence

Modern technológiák: alkalmazások, eszközök, gyakorlatok, amelyek egyre pontosabb előrejelzésekkel szolgálnak, s amelyek segítenek a még precízebb, még pontosabb üzleti döntések meghozatalában. Ez Üzleti Intelligencia (Business Intelligence, azaz „BI”), amivel nem csak optimalizálhatjuk az üzleti folyamatokat, de javíthatunk az operatív teljesítményen is.

Üzleti Intelligencia, mint szolgáltatás

A gyors, ám mégis közel tökéletesen hatékony döntéseket csak olyan vállalatok, cégek képesek meghozni, melyek célirányosan, az üzletben is felhasználható információvá tudják alakítani az adatokat. Ezt elérendő, sok esetben van szükség stratégia, és/vagy szemléletváltásra, egy célratörő BI-megoldásra, ami képes a vállalati infrastruktúrák át- vagy éppen „megdolgozására”. Természetesen egy vállalat irányítása, szervezeti, személyi és gazdasági egyben tartása nem feltétlenül ad teret egy ilyen volumenű fejlesztés beemelésének a már működő és stabil rendszerbe. Ezért érdemes fontolóra venni a BI- megoldásokat, mint szolgáltatást, melyet cégünk biztosítani tud azon vállalatok, valamint azok vezetői számára, akik maximalizálni akarják a belső teljesítményt. Az Üzleti Intelligencia szolgáltatásunk már számos sikeres projektet tudhat a háta mögött. A maximális hatékonyságot a többéves, leginkább az SAP BusinessObject, valamint a Microsoft és Tableau BI-megoldásokhoz köthető, iparágfüggetlen tapasztalati tőke, illetve a precízen kidolgozott, „ügyfélkész” szolgáltatásrendszerünk garantálja ügyfeleinknek.

Ügyfeleinket több fronton támogatjuk

Az adott projekt sikeres teljesülésének érdekében, az igényeknek megfelelően és rugalmasan biztosítjuk a vállalatok számára az erőforrásokat, vagy éppen fejlesztéseket.  Kiváló, hozzáértő és nem utolsó sorban tapasztalt kollégáinknak köszönhetően a BI-szolgáltatásunkkal ügyfeleinket több területen is támogatni tudjuk. Ezek a területek az Adatvizualizáció és Adattárház-fejlesztés.

Adatvizualizáció

Cégünk hatalmas tudásbázissal rendelkezik, melynek segítségével ügyfeleink tökéletesen érthető, áttekinthető, de legfőképpen az üzleti döntésekben már felhasználható képet kapnak a vállalat belső állapotáról.  A rendelkezésre álló adatokat megfelelő módon rendszerezzük BI-eszközökkel, a kapott információkat pedig különböző formátumokban szállítjuk a megrendelőknek. Az adatvizualizációt kimutatások, általános riportok, ad-hoc analízisek, önkiszolgáló, azaz self-service jellegű elemzések formájában kapják majd kézhez, így már csak használniuk kell azokat.

Adattárház-fejlesztés

Cégünk évtizedes tapasztalattal formázta tökéletessé BI-szolgáltatásainak ezt a szegmensét. A különböző, általunk használt adattárházi eszközök és platformok beható ismerete lehetővé teszi, hogy egyedi jelentéskészítési és elemzői funkcióval dolgozó kisebb-nagyobb adatbázisokat állítsunk elő az ügyfél számára. Legyen szó adatpiacokról, komplex, kompakt forrásrendszerekre épített adattárházakról, mi az elérhető leghatékonyabb és legkezelhetőbb megoldást nyújtjuk önnek.

Adattárházaink leginkább Microsoft SQL, illetve Oracle alapúak, illetve fontos megjegyeznünk, hogy az ETL eszközök, SQL Server Service-ek, illetve az SAP Data Service sem jelentenek akadályt. A felsoroltak mellett széles körű tapasztalatunk kiterjed az adattárházi keretrendszerekre is. Kollégáink tökéletesen jártasak T-SQL, valamint PL/SQL-nyelvekben, valamint igény szerint könnyedén elboldogulnak általános, vagy akár egyedi adattárházi környezetek teljes körű fejlesztésével is, ami tartalmazza a felmérést, a modellezést, a kivitelezést és a támogatást is (end-to-end). Ráadásként a klasszikus adattárház kialakítása mellett a Data Vault módszertanát is ismerjük, így szolgáltatásunk mondhatni kimerítően lefed minden fontos BI-területet.

Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!

Az európai, azon belül magyarországi Ipar 4.0 forradalom egyik sarokköve az üzemeken belüli helyzetmeghatározó rendszerek kiépítése, azonban a felmerülő környezeti, informatikai, integrációs, adatbiztonsági problémák miatt csak alapos tervezéssel kezdhetünk bele a bevezetésébe. Hogyan álljunk neki?

Elolvasom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.