cover

Mortoff Blog

Szakértői cikkek

Mortoff szakértői tudása egy blog oldalon

Adatbázis takeover – avagy amikor az adatbázis átveszi az irányítást, de szeretnénk visszaszerezni
ápr
09
2024
Adatbázis takeover – avagy amikor az adatbázis átveszi az irányítást, de szeretnénk visszaszerezni

Többször találkoztunk már olyan esettel, amikor egy-egy hosszú évek óta használt rendszer adatbázisa az idő előrehaladtával egyre inkább fekete dobozzá válik, ami számos okra visszavezethető: hiányos a dokumentáció, túlzottan leterhelt (vagy éppen nem létező) hozzáértő belsős kolléga, nem elérhető fejlesztők. Ebben a  cikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan szerezhetjük vissza az irányítást az adatbázisok felett és hogyan hozhatunk létre hatékony működést és tervezést ezekben a helyzetekben!

Bővebben
Modern adatbáziskezelés
okt
27
2021
Modern adatbáziskezelés

Hogyan működhet egy egész világot kiszolgáló online video streaming szolgáltatás vagy egy egész világra kiterjedő kereskedelmi hálózat? Használhatók az iparban, a gyártásban is hasonló megoldások? Mi a NoSQL adatbázisok előnye? A Big Data csak egy nagy adattömeg lenne?
A cikk technikai bepillantást ad a modern adatbáziskezelés kihívásaiba és lehetőségeibe, az útvonaltervezéstől az internetes keresésekig.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Nemcsak a nagyvállalatoké a digitalizáció! Az IL-PE inspiráló példája
Nemcsak a nagyvállalatoké a digitalizáció! Az IL-PE inspiráló példája

A 65 fős, debreceni, családi tulajdonú IL-PE Kft.-nél évek óta tudatosan készülnek arra, hogy a háztartási műanyag termékek fröccsöntésével foglalkozó vállalat Ipar 4.0 mintagyárrá váljon. Tarts velünk ebben az ötletekben és gyakorlati tanácsokban kivételesen gazdag epizódban is!

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.