cover

Ipar 4.0 Backstage LIVE - Ipari AI-barométer

Ipar 4.0 Backstage LIVE - Ipari AI-barométer
Mortoff Blog
Ipar 4.0 Backstage LIVE - Ipari AI-barométer

Kopogtat-e már idehaza az ipar ajtaján az AI, vagy vajon ráérünk még? Mit tehet egy felelős vezető, hogy felkészítse vállalatát a mesterséges intelligencia elterjedésével járó változásokra? Van-e szükség szervezeti változtatásokra, és hoz-e változást a szervezeti kultúrában az AI bevezetése? Mik a rizikófaktorok, hogyan lehet az AI bevezetése mindenki számára profitábilis, és meddig "versenyképes" az ember az AI-jal szemben? 

Szerencsére ezen a területen már nem csak találgatni tudjuk a jövőt! Csatlakozz hozzánk az Ipar 4.0 Backstage podcast élő felvételén! Ezúttal éppen olyan usecase-ekről fogunk beszélgetni, ahol a robotok és az AI már több éve és egyre drasztikusabban forgatják fel a korábbi rendet, folyamatokat.

Vendégeink: 

SZIRTES HAJNALKA  szervezetpszichológus 
Egyik fő fókuszterülete az etikus AI illetve az AI szervezeti hatásai. Számos nagyvállalat és Fortune 500 cég szervezetfejlesztő projektjét irányította. Rendszeresen részt vesz kutatók (főleg pszichológusok) legfrissebb eredményeinek a diszkusszációján, ahol kifejezetten az AI szervezeti hatásait vizsgálják cégeknél. 

GULYÁS GÁBOR  Global Industrial Engineering Director, OPMobility
Jelenleg az OpMobility konszern Business Unit Modules részén dolgozik, ahol globálisan az ipari mérnökség és a digitális gyártás területei tartoznak hozzá. Munkássága alatt bevezettek egy saját fejlesztésű MES rendszert a Business Unit minden gyáregységében, központosítva és standardizálva a folyamatokat. Emellett olyan fejlett technológiákkal foglalkozik, mint az AI, a Digital Twin, az AGV, a szimuláció és az AR/VR. Pályafutása során több mint 20 évet töltött az autóiparban, ebből 10 évet vezető pozícióban.

BEKE ZOLTÁN stratégiai és digitalizációs tanácsadó
A Mortoff Kft. alapítója és egyik tulajdonosa. Több, mint 20 éve dolgozik együtt különféle iparági területeken működő közép- és nagyvállalatok vezetőivel. Munkájában a vállalati működés és a szervezeti fejlődés emberi tényezői foglalkoztatják, illetve a változásmenedzsment iránti elkötelezettsége motiválja. Az Ipar 4.0 Backstage podcast alapítója és házigazdája. 

Várunk 2024. október 17-én 14:00 órai kezdettel a Bolgár Oktatási és Kulturális Központban (1097 Budapest, Fehér Holló u. 8.)

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és annak visszaigazolásához kötött. A beszélgetést elsősorban gyártóvállalatok digitális transzformációval foglalkozó vezetői, szakemberei számára ajánljuk. 

Az Ipar 4.0 Backstage LIVE kommunikációs partnere a GyártásTrend technológiai magazin.
https://gyartastrend.hu/

REGISZTRÁCIÓ
3D fémnyomtatás a Knorr-Bremsénél
3D fémnyomtatás a Knorr-Bremsénél

A Knorr-Bremse az ide Év Gyára Projektversenyről két díjat is elhozott: övék az év leginnovatívabb projektje a gyártásban, illetve az év gyártási/termelési projektje cím is. Halász Bélával, a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest műszaki szakértői csoportvezetőjével, és Nagy Ábellel, a cég 3D nyomtatásért felelős applikációs mérnökével beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.