Széchényi 2020
cover

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

A MITRAS projekt adatai

Kedvezményezett neve: Mortoff Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Mortoff Kft. Indoor Tracking System prototípusának kifejlesztése és piacra vitele

Projekt azonosító: GINOP-2.1.7-15-2016-00384

Az igényelt támogatás összege: 122 046 494 Ft

A projekt elszámolható költségei összesen: 236 955 120 Ft

Támogatás mértéke: 51.51%

A projekt indítása: 2018.02.01.

A projekt zárása: 2020.03.31.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Célunk egy olyan új termék prototípus, amely tökéletes pontossággal képezi le a fizikai valóságot digitálissá. Az Indoor Tracking System lényege, hogy egy fizikailag jól behatárolt teret a rendelkezésre álló szenzorokkal és egyéb eszközökkel maximálisan leképezzünk. A Mortoff Kft. prototípusa a piacon eddig nem létező termék megjelenését teszi lehetővé. A Mortoff megoldása egy jóval szélesebb és precízebb mérési lehetőséget biztosít, illetve eltérően a meglévő rendszerektől biztosítja az adatok kiértékelését és a felhasználó számára előnyös kezelhetőséget. Ennek lényege, hogy a felhasználó minden eszközön (laptop, telefon, tablet, TV képernyők, smart eszközök, gyártósori berendezések monitorja és vezérlő szoftverei) a felhasználó szempontjából nézve térben és időben folyamatosan aktív kapcsolatban van a kifejlesztett rendszerrel, így gyors és eredményes, sőt akár a machine-to-machine kommunikáció miatt, emberi beavatkozást nem igénylő közbelépésre is lehetőség lesz.

https://mitras.mortoff.hu/

https://www.palyazat.gov.hu/

0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Nemcsak a nagyvállalatoké a digitalizáció! Az IL-PE inspiráló példája
Nemcsak a nagyvállalatoké a digitalizáció! Az IL-PE inspiráló példája

A 65 fős, debreceni, családi tulajdonú IL-PE Kft.-nél évek óta tudatosan készülnek arra, hogy a háztartási műanyag termékek fröccsöntésével foglalkozó vállalat Ipar 4.0 mintagyárrá váljon. Tarts velünk ebben az ötletekben és gyakorlati tanácsokban kivételesen gazdag epizódban is!

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.