contact

Solution Engineering

A minőséget minden előtt tartva komplex termékfejlesztési
és gyártási folyamatokhoz megbízható fejlesztői
és támogató hátteret biztosítunk

Termékeink és szolgáltatásaink gyors áttekintése

  • Magas minőségbiztosítási/veszélyességi környezetben működő alkalmazás-szoftverek fejlesztése (3D/4D képfeldolgozás, analízis, adatfeldolgozás, workflow-támogatás)
  • Beágyazott szoftverek fejlesztése és tesztelése (C/C++/Embedded, real-time)
  • Elektronikai tervezés és validáció (NYÁK/PCB, Mikrokontroller/FPGA, kommunikáció)
  • Mechanikai tervezés és validáció (CAD-CAM)
  • Gyártás mérnöki támogatása

Understand

A közép-európai piacon a gyártóipar gyorsan növekvő terület. Cégünk kiemelkedő szakmai tapasztalattal és élvonalbeli technológiákkal rendelkezik mind az egészségügy, mind a járműipar területein. Hatalmas tudásbázisunk felhalmozása során megértettük, hogy a termékfejlesztés és gyártás területén a minőség és a precizitás döntő fontosságú ügyfeleink számára. Amikor ügyfeleink partnert választanak, tudják, hogy a termékeik fejlesztéséhez és gyártásához stabil, megbízható és tapasztalt partnerre van szükségük, akire hosszú távon számíthatnak. Szakértőink ismerve az ipari területek jellegzetességeit, ennek megfelelő tapasztalattal és hozzáállással közelítik meg ügyfeleink kihívásait.

Go beyond

Az erősen szabályozott termékfejlesztésben az innováció és agilitás néha háttérbe szorul. Az innováció-fejlesztés egy külön terület, melynek támogatásához egyedi módszertanra és komoly szakmai ismeretekre van szükség. Kiemelten ügyelünk arra, hogy ez az érték is jelen legyen termékfejlesztésben és gyártásban egyaránt. Kutatásfejlesztésben szerzett tapasztalatunk során számos esetben vettünk részt piacvezető termékek megújításában, vagy új fejlesztési lehetőségek felderítésében. Munkatársaink minden esetben az eredeti igényeken túlmutató megoldásokat keresnek ügyfeleink számára.

Deliver

A különböző ipari területeken alapértékként megjelenő precizitással és minőségi elvárásokat folyamatosan szemünk előtt tartva valósítjuk meg partnereink termékeit, illetve szoros együttműködésben támogatjuk folyamataikat. Az igazi versenyelőnyt azzal biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy a szerteágazó termékfejlesztésben és gyártási környezetekben szerzett tapasztalatunkra alapozva a speciális hardver- és szoftverfejlesztési feladatokra is gyorsan tudunk reagálni, valamint magas szinten teljesítjük.

Professzionális tanácsadás

150+ év szakmai tapasztalat


10+ sikeres projekt


5+ elégedett ügyfél

Cégünk tekintélyes szakmai tapasztalattal és élvonalbeli technológiákkal rendelkezik mind az egészségügy, mind a járműipar területein. A kiemelkedő minőséget megkövetelő fejlesztési és gyártási környezetekben szerzett tapasztalatunkra alapozva a legmagasabb minőségben tudjuk elvégezni a szoftver- és hardverfejlesztéssel, vagy gyártás támogatással kapcsolatos feladatokat.

Referenciáink

End-to-end megoldások

a Mortoff-tól

A széleskörű szolgáltatásportfoliónk a legösszetettebb ügyféligényeket is hatékonyan kiszolgálja:

Business Intelligence
bi
+bi
bi
Business Intelligence

A termékek fejlesztése, gyártása, használata közbeni monitorozás során tömeges mennyiségben gyűlnek adatok (big data), melyek felhasználása a modern piacon elengedhetetlen a termék-innováció megalapozásához, költségek optimalizálásához és a versenyelőny megtartásához. BI tanácsadóink elemzői és modellezői kompetenciája lehetővé teszi, hogy a termékfejlesztésnek ezen aspektusa is szem előtt maradjon akár a fejlesztés, akár a gyártás támogatása során.

Olvass tovább
Solution Development
sd
+sd
sd
Solution Development

A termékfejlesztés során jellemző, hogy jórészt megbízhatóságban páratlan, valós idejű feldolgozásra is alkalmas, túlnyomó többségben hardver-közeli technológiákat alkalmazunk. Viszont egyre gyakrabban van szükség internetes vagy, cloud technológiák használatára is, ezért üzleti alkalmazások fejlesztésében nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztőink is segítik munkánkat.

Olvass tovább
Software Quality Management
sqm
+sqm
sqm
Software Quality Management

A különböző iparágak nem csak a megvalósítással szemben támasztanak magas elvárásokat, hanem az eredménytermék tesztelését is szigorú feltételekhez kötik. Ezért a gyártási folyamatokhoz kapcsolódó, illetve egészségügyi környezetben történő fejlesztések tesztelését speciális, veszélyes környezetekre szakosodott tesztelési szakértőink is támogatják.

Olvass tovább