contact

Solution Development

Egyedi nagyvállalati alkalmazásfejlesztés
a legmodernebb tervezési minták és technológiák felhasználásával

Termékeink és szolgáltatásaink gyors áttekintése

  • Nagyvállalati mobil stratégia alkotás
  • Natív és cross platform mobil alkalmazások fejlesztése
  • Intranetes és Internetes portál megoldások fejlesztése
  • Netbank megoldások fejlesztése
  • API alapú alkalmazásfejlesztés
  • Responsive web design szemlélet alkalmazása
  • Egyedülálló User Experience (UX) és UI tervezés

Understand

A probléma meghatározásától a konkrét specifikációig a legritkább esetekben vezet egyenes út. Több évtizedes fejlesztési tapasztalattal pontosan látjuk, hogy milyen esetekben és milyen feltételekkel érdemes egyedi fejlesztésben gondolkodni. Ügyfeleinkkel minden esetben közösen vizsgáljuk meg, hogy a fennálló igényekre milyen technológia jelent minden tekintetben optimális megoldást.

Go beyond

A szolgáltatás-portfóliónkon keresztül képesek vagyunk a megfogalmazott ügyféligényeken túlmutató megoldások implementálására, mely valódi előnyt biztosít a vállalat üzleti tevékenységeinek kialakítása, újratervezése, illetve finomhangolása során.

Napjaink egyik legnagyobb megmérettetése megfelelni a különböző hordozható eszközök felbontási követelményeinek és technológiai sokszínűségének. Ennek eléréséhez folyamatosan követjük és igyekszünk megelőzni a technológiai trendeket.

A reszponzív/adaptív web design minták és cross platform tool-ok használatával egy olyan lehetőséget kínálunk az ügyfeleinknek, melyekkel a korábban említett kihívásra tudnak hatékonyan reagálni.

Deliver

A klasszikus és az agilis módszertan előnyeinek ötvözésével a fejlesztés során az ügyféligények változását rugalmasan tudjuk kezelni. Így mindig a legfontosabb fejlesztési feladatok megoldására koncentrálunk, a határidő maximális figyelembe vételével. Szakértőink gondoskodnak a zökkenőmentes rendszerintegrációról, valamint arról, hogy a felhasználók magabiztosan használják az elkészült alkalmazást. Napjainkban az internetes tartalmakat több mint 50%-ban mobil készülékekről érik el a felhasználók. Ezt szem előtt tartva kiemelt figyelmet fordítunk a mobil eszközökön elhelyezkedő funkcionalitás és tartalmak UX szempontból megfelelően történő megjelenítésére.

Professzionális tanácsadás

30+ év szakmai tapasztalat


35+ sikeres projekt


20+ elégedett ügyfél

Innovatív és a felhasználói élményt maximálisan figyelembe vevő megközelítésünk révén magas minőségű és bármilyen eszközre jól illeszkedő, könnyen használható szoftvereket készítünk.

Referenciáink

End-to-end megoldások

a Mortoff-tól

A széleskörű szolgáltatásportfoliónk a legösszetettebb ügyféligényeket is hatékonyan kiszolgálja:

Customer Relationship Management
crm
+crm
crm
Customer Relationship Management

Azokban az esetekben, amikor az ügyfél igényei alapján egyedi fejlesztésű CRM megoldás implementálását javasoljuk, a felmérési és üzleti elemzéssel kapcsolatos feladatokat a CRM tanácsadóink végzik. Szakértőink ezen a területen is sok éves tapasztalattal és mély kompetenciákkal rendelkeznek, így nyújtva hosszú távú megoldást Ügyfeleink részére.

Olvass tovább
Business Intelligence
bi
+bi
bi
Business Intelligence

Azokban az esetekben, amikor az egyedi alkalmazásfejlesztés keretein belül BI specifikus feladatok is előtérbe kerülnek, a BI feladatok felmérését és implementálását BI tanácsadóink végzik.

Olvass tovább
Business Process Management
bpm
+bpm
bpm
Business Process Management

Abban az esetben, amikor az alkalmazásfejlesztés egy nagyvállalati folyamatba illeszkedik, a BPM tanácsadóink segítik a fejlesztés felmérését és specifikálását mély szakértelmükkel és a folyamatoptimalizálásban szerzett sok éves tapasztalatukkal.

Olvass tovább
Software Quality Management
sqm
+sqm
sqm
Software Quality Management

A Software Quality Management tesztelőink és tanácsadóink segítségével Ügyfeleink meggyőződhetnek a fejlesztett alkalmazás minőségéről és a kapcsolódó IT folyamatok érettségéről. Szakértőink mély kompetenciával és sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek nem csak a tesztelésben, hanem az automatizált ellenőrzési módszerek alkalmazásában is.

Olvass tovább