contact

Business Process Management

Folyamatmenedzsment rendszerek bevezetése
és IT menedzsment szolgáltatások nyújtása

Termékeink és szolgáltatásaink gyors áttekintése

  • Workflow és Business Process Management rendszerek bevezetése, konszolidálása
  • Lean, 6sigma
  • Papírmentes működés kialakítása, E-signo megoldások
  • IT roadmap program
  • Üzletmenet folytonosság (BCP, DRP, BCM)
  • Projekt és Projekt Portfólió menedzsment
  • Change Management

Understand

A vállalati működés továbbfejlesztésének három legfontosabb alappillére az ember, a folyamatok és az informatikai támogatás minősége.

A nehezen mérhető, nem átlátható, feleslegesen bonyolult folyamatok lassú és nehézkes működést eredményeznek. Ezek kiküszöbölése a minőség fenntartásának és javításának egyik kulcstényezője.

A vállalati folyamatok fejlesztésén keresztül a külső, valamint belső elégedettség egyaránt nő az által, hogy az értékteremtő műveleteket összehangoljuk, valamint minimalizáljuk az értéket nem hordozó tevékenységeket.

Go beyond

Kiterjedt szakértelmünk segítségével képesek vagyunk a megfogalmazott ügyféligényeken túlmutató megoldások implementálására, mely valódi versenyelőnyt biztosít a vállalat üzleti folyamatainak kialakítása során. Legyen szó munkafolyamat vezérlő (workflow) kiválasztásról, projekt portfólió menedzsment bevezetéséről, papírmentes működés kialakításáról vagy üzleti folyamat vezérlő (BPM) rendszer bevezetésről, az elsődleges szempont mindig az ember – folyamat – informatika hármas összhangjának megteremtése a kitűzött célok elérése érdekében.

Deliver

Cégünk számára elsődleges szempont, hogy a leszállított termékeken, illetve a nyújtott szolgáltatásainkon keresztül kézzelfogható üzleti értéket teremtsünk ügyfeleink számára. Nemzetközi kutatások is igazolják, hogy az optimalizált folyamatok folyamatmenedzsment rendszerekben történő integrálása következtében átlagosan a kapacitás 12-18%-a, a munkaerő 12%-a szabadítható fel, valamint 10-30%-os költségmegtakarítás is elérhető.

Hiszünk abban, hogy a BPM Service Line szolgáltatásain keresztül partnereink valódi üzleti előnyhöz juthatnak rövid és hosszú távon egyaránt, melyekre építve még magasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálhatnak saját ügyfeleik számára.

Professzionális tanácsadás

100+ év szakmai tapasztalat


150+ sikeres projekt


40+ elégedett ügyfél

Küldetésünk, hogy megoldást nyújtsunk a különböző szervezeti és működési folyamatokból eredő problémákra, melyek eredhetnek például változó üzleti célokból, erőforráshiányból, vagy magas működési költségekből. Az optimalizált folyamatokat Workflow, BPM és dokumentummenedzsment rendszerek implementálásával alakítjuk ki. Célként javasoljuk kitűzni ügyfeleink számára a papírmentes működés elérését.

Referenciáink

End-to-end megoldások

a Mortoff-tól

A széleskörű szolgáltatásportfoliónk a legösszetettebb ügyféligényeket is hatékonyan kiszolgálja:

Business Intelligence
bi
+bi
bi
Business Intelligence

A vállalati folyamatok működését támogató, kiszolgáló alkalmazások használata közbeni tömeges mennyiségben keletkeznek adatok (big data), melyek felhasználása, elemzése elengedhetetlen a folyamatok minőségének javításához, a költségek optimalizálásához és a versenyelőny eléréséhez/megtartásához. Business Intelligence megoldásaink lehetővé teszik, hogy ezek az adatok, információk a gyakorlatban is hasznosuljanak.

Olvass tovább
Solution Development
sd
+sd
sd
Solution Development

Folyamatmenedzsment megoldások bevezetése során mind dobozos, mind egyedi fejlesztésű termékeket alkalmazunk. Egyedi fejlesztések során nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztőink a legmodernebb technológiák használatával, hosszú távú megoldást nyújtanak Ügyfeleink részére.

Olvass tovább
Software Quality Management
sqm
+sqm
sqm
Software Quality Management

A Software Quality Management tesztelő és tanácsadó szakértőinek segítségével Ügyfeleink meggyőződhetnek folyamatmenedzsment támogató alkalmazásaink minőségéről és az elvárt követelményeknek való megfeleléséről.

Olvass tovább