contact

Cégünkről

Mortoff a hazai piac egyik elismert informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozása.
Határozott célunk, hogy munkánk minősége, innovatív hozzáállásunk és szolgáltatási portfóliónk folyamatos bővülésének eredményeképpen a nagyvállalati és közép-vállalkozások körében preferált partnerként működjünk, valamint megfeleljünk a nemzetközi piacok kihívásainak is.

A Mortoff üzleti szemléletét és működési megközelítését az alábbi három kifejezés írja le, mely új arculatunk hangsúlyos elemét is képezi:

Understand

A Mortoff valódi figyelemmel fordul Ügyfelei felé.
Széleskörű kompetenciánknak köszönhetően egyaránt megértjük az üzleti és informatikai kihívásokat.

Go beyond

A Mortoff-ban arra törekszünk, hogy megoldásaink minden esetben túlmutassanak a megfogalmazott üzleti igényeken.
Működésünk, gondolkodásunk, és megoldásaink mindig újszerűek, de soha nem öncélúak.

Deliver

A Mortoff minden esetben megvalósítja az elvállalt projektet, feladatot, és magas színvonalú, személyre szabott megoldást szállít.

A Mortoff cégcsoportként működik együtt az I-DEAL Kft-vel és a Processorg BI Kft-vel.
Az I-DEAL Kft. 2010-től nyújtja kiemelkedő fejlesztési és tesztelési szolgáltatásait a cégcsoport részeként.
A Processorg BI Kft. 2014-től lett a cégcsoport része. A korábbi Processorg 82 Kft. üzleti intelligencia szakértőivel és szolgáltatásaival Magyarország egyik meghatározó üzleti intelligencia szolgáltatójává kívánunk válni.

 

undefined

Cégünk 122 049 560 forint uniós támogatást nyert a „a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (a továbbiakban: GIN OP) keretén belül „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című (GINOP-2.1.7-15) pályázati kiíráson. 

Célunk egy olyan új termék prototípus létrehozása, amely a fizikai valóságot képezi le digitálissá.

Az Indoor Tracking System lényege egy fizikailag behatárolt területen található különböző eszközök (pl. robotok) és emberek nyomonkövetése, valamint a nyomonkövetéshez kapcsolódó különböző alkalmazások megvalósítása.