cover

Projektek

Projektek
Szolgáltatásaink
Projektek

Az ügyfeleink igényeitől függően, akár egy teljes csapatot is rendelkezésre tudunk bocsátani, akik tudásuk legjavát adva folyamatosan figyelemmel kísérik a projektet a sikerhez vezető úton. Csapatunk minden tagja a saját területének tapasztal szakértője. Mivel hosszú ideje dolgoznak együtt, így garantált az eredményes munka. Egyedi fejlesztésekről, vagy akár csomagajánlatok bevezetéséről legyen is szó, szakértői csapattal állunk rendelkezésére, és a projektek minden fázisában, az elejétől a végéig, gondosan, lépésről lépésre haladunk partnereinkkel. A folyamat során állandó visszacsatolást küldünk ügyfelünknek az egyes fázisokról, így nem csak a végeredményről kap egyszeri információt.

Hatékony, minden igényt kielégítő projektek

A projekteket mindig ügyfeleink igényeire szabva valósítjuk meg. Az előzetes kalkulációkat és az ajánlatok elkészítését minden esetben egy pontos, minden részletre kiterjedő feladatmeghatározás, úgynevezett „scope” előz meg. Ezt követően készítjük el a projekttervet, ami a szoftverfejlesztés alapjául szolgál. Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk az folyamatos kapcsolattartásra, agilis fejlesztési hozzáállással igyekszünk partnereinknek szakmai tudásuk legjavát nyújtani. Rövid határidővel, kiszámítható, tervezhető intervallumban valósítjuk meg az adott feladatot.

Projektjeinket alacsony kockázat és biztos teljesítés jellemzi, melyekhez a már említett folyamatos ellenőrzések mellett stabil partneri kapcsolatok kialakításával is hozzájárulunk.

Hogyan segítünk ügyfeleinknek?

A kitűzött célokat mindig legjobb tudásunk szerint valósítjuk meg – biztos kivitelezéssel minden esetben. Erre pedig garanciát vállalunk.

Kiemelkedő minőségű eszközökkel biztosítjuk a hatékonyságot, mely egyúttal az üzleti célok támogatását is szolgálja

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink ütemezési igényeit, ezért mindig késlekedés nélkül, határidőre elvégezzük a ránk bízott munkát. Hiszen célunk az igencsak drága idő megspórolása ügyfeleinknek. Ezért a késlekedés nálunk kizárt.

Hogyan valósítjuk meg mindezt?

Mielőtt elkezdenénk a fejlesztést, mindig ügyelünk arra, hogy a felmérés a lehető legátfogóbb módon, minden részletre kiterjedjen. Nincs olyan kérdés, ami ne hangzana el. Ez az alapos munka jellemzi munkatársainkat az egész folyamat alatt.

Az előzetes becsléseket mindig megfontoltan, az adott paraméterek figyelembevételével, felelősségteljesen készítjük el. Ehhez az évek összegyűlt tapasztalat nagyon hatékony becslési alapot ad.

A szakmai csapat összeállításánál a munkafolyamatokhoz leginkább szükséges szakmai háttérrel rendelkező munkatársaink tudását vesszük igénybe, a maximális szakértelem biztosítása érdekében.  Ők olyan tudással rendelkeznek saját területükön, ami biztosítja a maximális hatékonyságot.

Kiemelkedő projektmenedzsmenttel állunk a projektek mellé. Ez biztosítja a folyamatos kapcsolattartást, az ügyfélközpontú szemléletet és a kérdésekre felmerülő kielégítő válaszokat.

Nagy hangsúlyt fektetünk az agilis és hatékony működésre, mely minden esetben az eredményesség záloga.

Kapcsolódó Cikkek

0
Munkatárs
0
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.