cover

Adattárház alapú Riporting rendszer kialakítása, fejlesztése

Adattárház alapú Riporting rendszer kialakítása, fejlesztése
Referenciáink
Adattárház alapú Riporting rendszer kialakítása, fejlesztése

Hitelintézet számára készítettünk olyan adattárházi megoldást, mely az ügyfél központi operatív rendszereinek adatait integrálja egy adatbázis platformra, nem csak történetiség-kezelt, múltbeli elemzéseket lehetővé tevő adattárolással (mely a forrás rendszerekben nem, vagy csak részben érhető el), hanem üzleti célú adatpiacok, aggregátumok, transzformációk elvégzésével.

Az elkészült és folyamatosan karbantartott adattárházra az üzleti területek számára riportkészítést biztosító BI eszközt vezettünk be, mellyel számos rendszeres (heti-havi) standard jelentés került lefejlesztésre, de egyúttal több terület a napi operatív munkájába is beépítette az adattárházra épülő, BI eszközből elérhető riportokat, és az ad-hoc riportfejlesztést is elsajátították.

Mind az adattárházi, mind a riporting megoldást az ügyfélnél folyamatosan támogatjuk, továbbfejlesztjük a felmerülő fejlesztési, bővítési igények mentén.

0
Munkatárs
0
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.