cover

Industry

Industry
Iparági megoldások
Industry

A növekvő piaci kihívások miatt egyre fontosabb az optimalizálásra is fókuszálni

A termelővállalatok – csak úgy, mint a pénzügyi szektor – még érzik a legutóbbi válság gazdasági súlyát. A folyamatosan felbukkanó új szereplők pedig további nyomást generálnak, ami a verseny roppant kiélezettségéhez vezet. Az ezen a területen tevékenykedő vállalatoknak ma elsődleges célja kell, hogy legyen az egyszerre költséghatékony, ám minőségi működés biztosítása. Ez elsősorban egy olyan vállalatszervezési és vállalatirányítási módszerrel érhető el, amely célirányosan arra törekszik, hogy a termékek előállítása minél gazdaságosabban történjen meg.  

Abban az esetben, ha Ön szeretné a fentiekben leírt módszerekkel optimalizálni a vállalat működését, a Mortoff megfelelő partner lehet ebben a projektben. Cégünk számos, a termelői iparágra szakosodott, magasan képzett, gyakorlati tapasztalattal rendelkező kolléga munkájával biztosítja a vállalat számára 

  • a legjobb üzleti megoldások bevezetését,
  • a hatékony és versenyképes működés kialakítását,
  • az igényeknek megfelelő szoftverek fejlesztését, tesztelését és bevezetését.

Szoftverfejlesztés és annak támogatása

Ma már a területen dolgozó vállalatok nem működhetnek hatékonyan releváns szoftverek használata nélkül. Ezek a rendszerek már nem csak a gyártási folyamatban töltenek be nagy szerepet, hanem az elkészült termék használatában, valamint a különálló, vagy hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokban is. A Mortoff mind a beágyazott, mind a kész termék mellé adott szoftverek fejlesztésében és tesztelésében is hatékony partnernek bizonyult. Cégünk a szakértői kompetenciáival nemcsak, hogy makulátlan terméket képes előállítani, de megkülönböztető erővel is rendelkezik a piaci verseny mezőnyén.

 

Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!

Az európai, azon belül magyarországi Ipar 4.0 forradalom egyik sarokköve az üzemeken belüli helyzetmeghatározó rendszerek kiépítése, azonban a felmerülő környezeti, informatikai, integrációs, adatbiztonsági problémák miatt csak alapos tervezéssel kezdhetünk bele a bevezetésébe. Hogyan álljunk neki?

Elolvasom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.