cover

Finance

Finance
Iparági megoldások
Finance

A pénzügyi vállalatoknak hatékonyan kell működniük

A szektorban érvényesülő vállalatok számára, legyen szó úgy pénzügyi termék, mint szolgáltatáscsomag bevezetéséről, esetleg kampányok megtervezéséről, elengedhetetlen a hatékony, célirányos működés. Amennyiben a belső és külső folyamatok darabosak, döcögősek, feleslegesen használják a vállalat erőforrásait, a cég súlyos hátrányba kerülhet versenytársaival szemben. A pénzügyi területen mozgó vállalkozásoknak egyszerűen szükségük van a rendszereik optimalizálására, hiszen így tudják növelni az üzleti hatékonyságot, illetve csökkenteni az általános és járulékos költségeket.

A Mortoff, a pénzügy piacán dolgozó vállalatok számára kínál olyan tanácsadói és informatikai (IT) szolgáltatást, ami effektíven és eredményesen reagál olyan feladatokra, mint

  • a meglévő Ügyfelek megtartása, újak megszerzése,
  • költségérzékeny, ugyanakkor hatékony termékek és folyamatok kidolgozása,
  • IT támogatási háttér kialakítása.

Megoldásaink a pénzügyi szektor számára

A Mortoff tökéletesen érti és látja a pénzügyi szektort érintő feladatokat és kihívásokat. Az ebből az üzleti környezetből érkező ügyfeleink számára specifikusan kidolgozott, személyre, vállalatra szabott egyedi megoldásokat biztosítunk mind a front office, mind a back office tekintetében. Kérésre mindenre kiterjedően, átfogóan elemezzük a vállalat működését, majd javaslatokat teszünk az optimalizálásra. A mélyebb analízisekkel nem csupán finomhangolhatók a belső és külső folyamatok, de új szolgáltatások és üzleti lehetőségek is felfedezhetők.

A tanácsadás mellett egyedi stratégiákkal teszteljük a már működő rendszereket, újakat tervezünk meg és építünk ki. Emellett cégünk otthonosan mozog az alkalmazásfejlesztésben is. Jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező tanácsadó, fejlesztő és tesztelő kollégáink az igényeken túlmutató megoldásokat javasolnak minden felmerülő problémára. Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat.

Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!

Az európai, azon belül magyarországi Ipar 4.0 forradalom egyik sarokköve az üzemeken belüli helyzetmeghatározó rendszerek kiépítése, azonban a felmerülő környezeti, informatikai, integrációs, adatbiztonsági problémák miatt csak alapos tervezéssel kezdhetünk bele a bevezetésébe. Hogyan álljunk neki?

Elolvasom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.