cover

Enterprise

Enterprise
Iparági megoldások
Enterprise

Hatékonyságnövelés a Nagyvállalati szegmensben is

Az Enterprise piac területén is jelentős tapasztalattal tudjuk segíteni a cégeket a folyamatosan változó kihívásokkal szemben.

Innováció, gyors alkalmazkodás és optimalizált működés a hatékonyság kulcsa

Egy szolgáltató céget tekintve a rendkívül felgyorsult piacok által generált igények és a hatékony működés szüksége komplex megoldásokat kíván.

Cégünk jól képzett tanácsadó, fejlesztő és tesztelő szakemberei igyekeznek feltárni a vállalat működésének gyenge, vagy kevésbé jól működő pontjait, majd közösen egyeztetve az ügyféllel, javaslatot tesznek a megoldásra. Több éves tapasztalati tőke és szakértelem eredményezte kompetenciáink lehetővé teszik, hogy roppant hatékonyan reagáljunk olyan szembejövő feladatokra, mint:

  • az új ügyfelek megszerzése és a meglévők megtartása,
  • a vállalaton belüli erőforrás- és folyamathiányosságok megoldásának hatékonyabbá tétele,
  • új üzleti területek, szolgáltatások kialakítása, a meglévők bővítése.

Cégünk nem csak tanácsot ad, szükség esetén személyre szabott, specifikus alkalmazásokat fejleszt, új üzleti területeket tár fel, illetve segít a technológiai kivitelezésben is. Kérjük, tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát és referenciáinkat. 

A telekommunikáció kihívásaiban is otthon vagyunk

A telekommunikációs és média szektorok roppant gyors ütemben fejlődő és folyamatosan változó területek, amelyek a piacon tevékenykedő vállalatoktól megkövetelik az optimalizált cégműködést. A két szegmensben kialakult többszereplős verseny olyannyira telített, hogy a szolgáltatók számára szinte nélkülözhetetlen a hatékony működés, hiszen az ügyfelek amellett a név, márka mellett teszik majd le a voksukat, amelyik tapasztalhatóan minden tekintetben a legstabilabb lábakon áll. Tehát lényegében a versenyképesség múlik azon, hogy a vállalat belső és külső folyamatai mennyire gördülékenyek, mennyire hatékony a működésük.

A Mortoff olyan cégekkel dolgozott már együtt, mint a Centrál Médiacsoport, a Magyar Telekom vagy a Telenor.

Széles tapasztalat az energetika szektorban

Az energetika korábban egy tradicionális iparágnak volt tekinthető, amely az utóbbi években komoly változásokon ment keresztül. Az adatalapú technológiai fejlődés, a folyamatos innováció, a karbonsemlegességre való törekvés és a személyre szabott energiatermelési modellek terjedése átalakították az ágazat működését. A változó iparági környezet komoly kihívások elé állította még a jól optimalizált folyamatokkal rendelkező cégeket is, melynek eredményeként a szolgáltatók számára kiemelten fontossá váltak az olyan tényezők, mint az ügyfél-elégedettség növelése, az adatokhoz történő hatékony hozzáférés, illetve az értékesítési folyamatok korszerű támogatása.

Cégünk energetikai iparágban jártas tanácsadó, fejlesztő és tesztelő szakemberei segíthetnek a vállalat belső folyamatainak vizsgálatában, az ezekhez illeszkedő, és hatékony támogatást nyújtó informatikai rendszer kialakításában, amely elősegíti:

  • az ügyfél-elégedettség növelését, meglévő ügyfelek megtartását, illetve új ügyfelek megszerzését,
  • a vállalat belső folyamatainak, illetve erőforrásainak hatékonyabb optimalizálását,
  • a döntéshozás hatékonyságának növelését, a releváns és könnyen hozzáférhető információk által.

Cégünk olyan jelentős piaci szereplőket segített már, mint a MOL, az E2 vagy az ELMŰ.
 

Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!

Az európai, azon belül magyarországi Ipar 4.0 forradalom egyik sarokköve az üzemeken belüli helyzetmeghatározó rendszerek kiépítése, azonban a felmerülő környezeti, informatikai, integrációs, adatbiztonsági problémák miatt csak alapos tervezéssel kezdhetünk bele a bevezetésébe. Hogyan álljunk neki?

Elolvasom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.